За минулі вихідні на Буковині трапилося дві аварії з потерпілими. В одній з них травмовано громадянку Румунії

17 вересня у селі Шубранець водій «Dacia Logan» не впорався з керуванням та допустив перекидання авто. Також, 18 вересня в селі Опришени внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою постраждала 76-річна громадянка республіки Румунія. Потерпілих медики госпіталізували до лікарні.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, вранці, 17 вересня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Шубранець Чернівецького району. На місці події працювали співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що 54-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Dacia Logan» не впорався з керуванням, допустив виїзд автівки за межі проїжджої частини дороги з подальшим перекиданням.

Внаслідок ДТП водій отримав численні тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували потерпілого до реанімаційного відділення ЛШМД міста Чернівці.


Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 18 вересня в селі Опришени. Співробітники відділення № 5 (смт Глибока) та Чернівецького районного управління поліції встановили, що 74-річний громадянин республіки Румунія, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz» допустив зіткнення з припаркованою вантажівкою «Renault».

У результаті аварії травмувалася пасажирка легковика. Медики госпіталізували 74-річну жінку до лікарні, де діагностували у неї перелом кісток тазу.

За обома фактами автопригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ