Apple може представити свій 120 Гц дисплей ProMotion в iPhone 17 і 17 Plus

З’явився черговий звіт Apple, який може стати чудовою новиною для тих, хто полюбляє купувати плюсові та непрофесійні версії айфонів компанії. Цього разу мова йде про вирівнювання умов гри між висококласними та більш бюджетними моделями iPhone. Основна увага приділяється iPhone 17 і 17 Plus, які повинні залучити більше користувачів завдяки дисплеям ProMotion з частотою оновлення 120 Гц, які раніше були зарезервовані для більш дорогих моделей.

Це означає, що функція “Завжди увімкнений дисплей” буде доступна і в цих дешевших моделях.

Перехід на LTPO OLED-панелі в майбутній серії iPhone 17 знаменує собою величезний зсув. Ці панелі – це не просто плавна прокрутка або більш динамічні візуальні ефекти; вони є засобом для реалізації функції “Завжди на екрані”. Ця функція, завдяки здатності панелі точно налаштовувати частоту оновлення до 1 Гц, має на меті зберегти важливу інформацію видимою, не розряджаючи батарею.

Перехід, однак, залежить від партнерства з BOE, ключовим гравцем на ринку виробництва дисплеїв. Незважаючи на деякі затримки та суворі стандарти якості, встановлені Apple, очікується, що співпраця принесе свої плоди до 2025 року. Завдання BOE полягає в тому, щоб збільшити масштаби виробництва, щоб задовольнити потреби лінійки iPhone 17, що є настільки ж складним, наскільки й важливим завданням.

Цей стратегічний крок Apple може нормалізувати доступ до високотехнологічних функцій, зробивши їх доступними для ширшої аудиторії. У будь-якому випадку, це явна ознака того, що Apple намагається залучити більше клієнтів. Однак чи підніме компанія ціни на свої дешевші моделі, коли це станеться? Ми поки що не знаємо. Також очікується, що компанія додасть в iPhone 17 більшу і кращу селфі-камеру.

Джерело: NNews

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ