Друга сесія Сторожинецької районної ради VII сликання

main

Вчора, 25 грудня 2015 року, відбулася ІІ сесія Сторожинецької районної ради VII скликання.

На порядку було 14 питань, зокрема про Програму економічного і соціального розвитку Сторожинецького району на 2016 рік, про районний бюджет на 2016 рік, про внесення змін до Комплексної програми підтримки учасників АТО, Програми підтримки громадських організацій ветеранів, інвалідів, дітей інвалідів, політв’язнів, репресованих, ветеранів афганців на 2014-2016 роки тощо.

Перед засіданням з поздоровленнями до наступаючих Новорічних свят до сесійної зали завітали народні аматорські колективи. Під акомпанемент музик діти зачитали вірші та заспівали народні колядки.

2

9

7

1

3

Голова РДА Ярослав Михайлович Бартош під час засідання вручив медаль “За мужність” Іларіонову Максиму Анатолійовичу та відзначив його вагомий внесок в зміцнення обороноздатності нашої країни.

10

11

До порядку денного було додано декілька депутатських запитів, які зокрема стосувалися будування мостів в районі та про наявність дозволів на початок навчального року в дев’яти школах району.

16

Також депутати розглянули питання щодо заміни вікон в центральному корпусі Чудейської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, про проведення поточного ремонту покрівлі будівлі Чудейської амбулаторії загальної практики та про влаштування асфальтобетонного покриття вул. Буковинської в Чудеї.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ