Жителі Глибочка вимагають встановити світлофор на переході

2

Вчора, 30 листопада 2016 року, жителі села Глибочок Сторожинецького району зібралися, щоб обговорити важливе для них питання – можливість зробити з нерегульованого пішохідного перехіду через дорогу Сторожинець-Чернівці регульований, тобто облаштувати там світлофор.

1

Проблема для селян велика – траса пролягає через населений пункт і часто як дорослі, так і діти, вимушені переходити дорогу, по якій досить швидко рухаються автомобілі. Водії дуже часто ігнорують вимогу знаку “Пішохідний перехід” і дорожню розмітку та не пропускають пішоходів.

Таке явище спостерігається щодня. Був випадок, коли учні школи вчилися переходити дорогу і жоден автомобіль не зупинявся на протязі 40 хвилин.

На зустріч до людей прибули голова Сторожинецької районної ради, депутати райради, сільської ради Старих Бросківців та Кам’яної.

Вже сьогодні нам розповіли, що була проведена нарада з представниками Кам’янецької та Старобросківецької сільської ради, де повідомили, що вони зараз розробляють схему положення світлофора, кошторис і решту необхідної документації. Районна рада взяла на себе зобов’язання посприяти у прискоренні погодження з відповідними службами.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ