Автомобілісти перемогли здоровий глузд

ДТП

9 травня відзначилося не лише гарними урочистостями в Сторожинецькому парку ім. Ю. Федьковича, що були присвячені 70-річчю Перемоги над нацизмом у Європі, але і “перемогою” кількох водіїв над здоровим глуздом.

ДТП

В мікрорайоні Сторожинця, на перехресті біля магазину, позашляховик Mitsubishi Pajero з номерами не української реєстрації, здійснив наїзд на металеву огорожу, виїхавши аж на сходи магазину, але різко здавши назад. В результаті цього фрагмент огорожі було повністю зенесено. Після того як водій домовився з власником магазину про відшкодування нанесених збитків, позашляховик залишив місце події. Пізніше той самий автомобіль зіткнувся з деревом по вул. Клинівський, тим самим завершивши свої пригоди.

ДТП

Як нам повідомили в міліції, в результаті ДТП одну особу забрала швидка допомога для госпіталізації. Але, отримавши першу допомогу, водій втік з прийомного відділення Сторожинецької ЦРЛ.

ДТП

Інше ДТП трапилося в с. Банилів-Підгірний. В ніч з 8 на 9 травня водій автомобіля ВАЗ 2107, в якому знаходилося 2 особи, не вибравши безпечну швидкість руху, вилетів за межі проїжджої частини та декілька раз перевернувся. В результаті водій автомобіля потрапив в хірургічне відділення Сторожинецької ЦРЛ, а пасажирка – в реанімаційне.

ДТП

Також сьогодні, 9 травня, після обіду в с. Михальча водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на скутер та втік з місця ДТП. Наразі там працює слідча група.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ