До 31 травня буде проводитися призов громадян на строкову військову службу

Військкомат

НАКАЗ

Військового комісара Сторожинецького районного військового комісаріату

04.04.2017                             м. Сторожинець                                  №  45

Про призов громадян на строкову військову службу навесні 2017 року

З метою підготовки, своєчасного, якісного та організованого проведення навесні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу, удосконалення порядку відбору молодого поповнення для комплектування Збройних Сил України та інших військових формувань, а також контролю за ходом виконання визначених заходів, –

НАКАЗУЮ:

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 24 лютого 2017 року № 44/2017 з 03 квітня 2017 року по 31 травня 2017 року провести призов громадян на строкову військову службу.
  1. Явці на призовну дільницю Сторожинецького району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1997 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народилися у 1999 – 1990 рр., у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  1. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Сторожинець, вул. Федьковича, 10 у встановлений час з документами, що засвідчують особу. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного військового комісаріату в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України.
  1. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території іншого району чи області, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
  1. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’явилися до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно із законодавством.
  1. Наказ довести до осіб, що їх стосується.

Військовий комісар Сторожинецького районного військового комісаріату, підполковник І.В. Яремійчук

 

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ