В Ропчі дерево впало на проїжджаючий повз хлібовоз

main

Сьогодні, 16.11.15 р., близько 8 години ранку на трасі Сторожинець-Ропча від пориву вітру величезна липа зламалася під саме коріння та впала на проїжджаючий поряд хлібовоз ГАЗ-53.

2

6

Від удару вантажне відділення автомобіля буквально розплющило, а продукцію, яка була там – майже 700 буханок хліба – понищило. Дерево повністю перекрило рух і його обпилювали щоб звільнити хоча б одну сторону дороги.

Дерево впало на хлібовоз

Водій розповів, що він не встиг навіть помітити загрозу та спочатку подумав, що то вибухнуло газо-балонне обладнання, яким було обладнано вантажівку.

За словами свідків події, від місця, куди впало дерево, за декілька хвилин від’їхав шкільний автобус, який підбирав дітей, щоб відвезти їх на навчання в Сторожинець.

5

В Ропчанській сільській раді нам продемонстрували клопотання, з яким ще в 2014 році зверталися до Сторожинецького Райавтодору з проханням вирішити проблему дерев, які знаходяться в аварійному стані біля проїжджої частини.

3

4

Голова Ропчанської сільської ради Ілля Олар зазначив, що крім письмового звернення було ще багато усних, але на них ніхто не реагував.

8

В Райавтодорі поки що ситуацію відмовилися коментувати, посилаючись на те, що такими питаннями займається Служба автомобільних доріг області.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ