Розміщення передвиборчої агітації та іміджевих матеріалів

Сторожинець.Інфо з 7 листопада до 23 листопада може розміщувати іміджеві матеріали, а з 23 листопада – передвиборчу агітацію з урахуванням норм Закону “Про місцеві вибори”:

Ст. 54, п.1. Передвиборна агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за кандидатів. Право вести передвиборну агітацію мають місцеві організації партій, кандидати у депутати від яких зареєстровані в багатомандатному виборчому окрузі, а також кандидати у депутати в одномандатному виборчому окрузі, кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, старости, зареєстровані відповідною територіальною виборчою комісією для участі у місцевих виборах. Громадяни України мають право здійснювати передвиборну агітацію, вільно і всебічно обговорювати політичні, ділові, особисті якості та передвиборні програми кандидатів, місцевих організацій партій.

Ст. 54, п. 2. Місцеві організації партій, кандидати у депутати від яких зареєстровані в багатомандатному виборчому окрузі, кандидати у депутати в одномандатному виборчому окрузі, кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, старости мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів.

Ст. 54, п. 3. Передвиборна агітація здійснюється в будь-яких формах і будь-якими засобами, що не суперечать Конституції та законам України.

Ст. 54, п. 4. Офіційні повідомлення в період виборчого процесу про дії кандидатів, пов’язані з виконанням ними посадових (службових) повноважень, передбачених Конституцією та законами України, підготовлені у порядку, визначеному Законом України “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації”, не є передвиборною агітацією. Такі офіційні повідомлення не повинні містити коментарів агітаційного характеру, а також відео-, аудіозаписів, кінозйомок, фотоілюстрацій про дії зазначених осіб як кандидатів.

Ст. 54, п. 7. Передвиборна агітація здійснюється з додержанням принципу рівних умов та можливостей, що передбачає надання кандидатам, їх довіреним особам, місцевим організаціям партій, кандидати у депутати від яких зареєстровані в багатомандатному виборчому окрузі, та їх уповноваженим особам за однакову плату одних і тих самих приміщень для проведення масових заходів, надання однакових друкованих площ та ефірного часу на радіо і телебаченні з урахуванням вимог частини четвертої статті 55 цього Закону.

ПрайсПередвиборча агітація на Сторожинець.Інфо розміщується тільки на місцях 5-13 або у вигляді статті в новинній стрічці з приміткою  до 23 листопада з приміткою “ІМІДЖЕВИЙ МАТЕРІАЛ”, а з 23 листопада – “ПЕРЕДВИБОРЧА АГІТАЦІЯ”.

Вартість розміщеннязгідно банерних місць 5-13 – 1000 грн. на місяць, статті в новинній стрічці – 2700 грн. Матеріал надається замовником згідно технічних умов. У разі необхідності виготовлення матеріалів, строки та умови обумовлюються Договором про розміщення рекламних матеріалів.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (099) 325 61 06, (098) 445 80 77

Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ