Інститут фізико-технічних та комп’ютерних наук у ЧНУ запрошує на навчання

EZSu6q2oHM4Інститут фізико-технічних та комп’ютерних наук (ІФТКН) у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича організовано у вересні 2013 року шляхом об’єднання трьох факультетів – інженерно-технічного, фізичного та комп’ютерних наук.

Мета створення інституту – концентрація зусиль науковців трьох факультетів на розв’язанні сучасних науково-технічних задач, поглиблення та розширення співпраці на міжнародному рівні, оптимізація навчального процесу через формування студентських потоків по близьких напрямах підготовки, модернізація лабораторних практикумів, сприяння мобільності студентів  у рамках міжнародних програм співпраці.

На сьогодні ІФТКН – потужна навчально-наукова структура, до якої входять понад 2000 студентів, понад 50 аспірантів та 5 докторантів. На 13 кафедрах інституту працюють 46 доктори наук, професори, 80 кандидатів наук, доцентів, 81 асистент. Здійснюється підготовка фахівців за 15 напрямками.

інститут

Зарахування за спеціальностями проводиться за конкурсом сертифікатів УЦОЯО та середнім балом атестата + заохочувальні бали (до 20 балів випускникам підготовчих курсів ЧНУ, до 50 балів переможцям ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та III етапу Всеукраїнських конкурсів – захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України)

Перелік документів, необхідних для вступу, можна знайти за посиланням.

Чекаємо Вас за адресою: м.Чернівці, вул. Сторожинецька 101, 9 корпус університету. Телефон: (0372) 54-71-73 (дирекція ІФТКН)

Ми чекаємо на талановитих абітурієнтів, для яких будуть створені всі умови для отримання освіти високого рівня, що у подальшому дозволить випускникам інституту успішно конкурувати на ринку праці як в Україні, так і за кордоном!

https://ptcsi.chnu.edu.ua/

Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ