Допомога громади Ярославу Верхоляку

Верхоляк

Ярослав Верхоляк, який отримав важкі поранення під час бойових дій на Сході України, після проходження курсів лікування та відновлення, зараз знову потребує складної операції в Польщі.

За допомогою він звернувся до представників політичної партії Блоку Петра Порошенка “Солідарність” в Сторожинецькому районі.

В свою чергу, районна організація БПП “Солідарність” звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на подальше лікування учасника АТО Ярослава Верхоляка.

Нагадаємо, що Ярослав народився 13 березня 1981 року в місті Сторожинець Чернівецької області. У квітні 2014 був мобілізований до лав збройних сил України, у в/ч В0377 80-ої окремої аеромобільної бригади в РМТЗ м.Чернівці, військове звання – старший сержант.

З 15 червня цього ж року безпосередньо брав участь в антитерористичній операції, її проведенні та захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Разом із бойовими побратимами працювали в районах проведення антитерористичної операції в м.Красний Лиман, м.Слов’янськ, с.Крива Лука, Донецька область, с.Орєхове, в міжнародному аеропорту Луганська (м.Луганськ Луганська область).

17.07 – в міжнародному аеропорту Луганськ, внаслідок обстрілу з установки «Град», отримав важкі поранення. Основний діагноз: наслідки перенесення вогнепального багатоосколкового наскрізного поранення носо-губної ділянки та порожнини носа справа і вогнепального осколчатого багато уламкового двобічного перелому твердого піднебіння та верхньощелепної пазухи зліва, у вигляді рубцевої контрактури м’яких тканин носу справа та секвестрації дрібних кісткових фрагментів верхньої щелепи у фронтальному відділі обличчя, глибокі опіки верхніх та нижніх кінцівок, та перелом колінчатого суглоба, втратив ліве око. Перебував на лікуванні у Харківському, Одеському та Чернівецькому госпіталях. За останніх півроку переніс п’ять складних операції: попереду ще декілька операцій та тривалий курс лікування і реабілітації.

Кожен з нас може долучитися до допомоги Ярославу, якому необхідне ще довготривале лікування.

Ви можете допомогти нашому справжньому патріоту повернутись до нормального життя переказавши кошти на особовий рахунок.

[stextbox id=”alert” shadow=”true”]Номер картки ПриватБанку – 5168 7420 1899 4933, Верхоляк Ярослав Ілліч.
(096 690 99 33, 066 326 27 38 – Ярославу)[/stextbox]

Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ