Нова мийка самообслуговування “Євромийка 24h”

1

Помити автомобіль і зекономити гроші на мийці – це реально.

У Сторожинці по вул. Кобилянської, 30 запрацювала мийка самообслуговування – це новий різновид мийок, де є лише ви, машина і шланг.

Вклавши гроші у купюроприймач, водій бере пістолет і самостійно миє свій транспортний засіб. Тут, як і на звичних мийках, на кузов можна нанести піну, рідкий віск, ополоснути водою з осмосом, пропилососити салон тощо.

2

Відмінність мийки самообслуговування від звичайної в тому, що тут ви самостійно миєте свій транспортний засіб. Користуєтесь штатним мийним обладнанням і платите не за послугу мийки в цілому, а за час перебування на мийці. Оплата – щохвилинна.

Працює нова мийка цілодобово

Переваги такого сервісу самообслуговування в тому, що клієнт може зекономити час та гроші, самостійно помити свій транспортний засіб і акцентувати увагу на потрібні місця. Також тут професійно підібрані миючі засоби, а процес підготовки води та автохімії автоматизовано, подається правильне дозування та якість.

На мийці є адміністратор, який допомагає клієнтам-новачкам.

3

Принцип роботи мийки самообслуговування такий: клієнт укладає гроші у купюроприймач і обирає потрібний пост. На мийці є 5 окремих постів – 4 під дахом і один для великого транспорту.

Клієнт самостійно на пості вибирає позиції: холодна чи гаряча вода, піна, віск, осмос (демініралізована вода). Кожна позиція має різну ціну. Наприклад: холодна вода – 3 гривні за хвилину, гаряча вода – 4 грн., хімія – 8,2 грн., осмос – 7 грн., віск – 8.20 грн. Клієнт сам регулює, які складники йому потрібно. Мінімально купюроприймач приймає п’ять гривень.

4

Вартість мийки автомобіля залежатиме від ступеня забрудненості автомобіля та якими складниками бажаєте скористатися. Дехто з клієнтів вкладається у 15 гривень, загалом за 25-30 гривень можна автомобіль добре помити, відполірувати воском та змити осмосом. Після цього розчину на кузові не залишається розводів.

5

На мийках самообслуговування використовується технологія безконтактного миття з використанням піни або порошку, яка не пошкоджує поверхню авто.

Активна піна подається під високим тиском і “сніговою шапкою” покриває автомобіль. На поверхні кузова вона вступає в реакцію з брудом і абсорбує його. Для змивання на мийці є холодна та гаряча вода.

На чисту поверхню автомобіля можна нанести віск, який додає блиску та захищає лакофарбове покриття авто. Завдяки воску, вода і бруд не затримуватимуться на кузові й склі.

Після нанесення воску кузов варто ополоснути демінералізованою водою (осмосом), що попередить появу плям і розводів.

Програми можна вибирати у будь-якій послідовності і перемикати під час миття.

Як користуватися мийкою самообслуговування:

  • Вставте купюру номіналом 5, 10, 20 або 50 гривень.
  • Припаркуйте автомобіль на одному із обраних постів автомийки самообслуговування.
  • Візьміть пістолет в руку та виберіть програму для миття автомобіля.
  • Після закінчення миття вставте пістолет у тримач.

6

Також на території мийки встановлений стаціонарний пилосос, за допомогою якого можна поприбирати салон автомобіля. Для зручності клієнтів він обладнаний власним купюроприймачем.

Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ