Учні Зруб-Комарівської гімназії показали гарні результати у легкій атлетиці

У Чемпіонаті області з легкої атлетики, який проходив 7 травня 2021 року на стадіоні обласного центру, взяли участь учні Зруб-Комарівської гімназії.

Серед хлопців 2006 р.н. на дистанції 400 метрів чемпіоном області став Кушнір Володимир, а на дистанції 100 метрів зайняв ІІ місце, а також вдало виступив ще один вихованець Рогожа Андрій на дистанції 400 метрів, який в результаті посів ІІ місце.

18 травня 2021 року на стадіоні «Буковина» фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України проводило турнір з легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат 2008 року народження з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

На цих змаганнях спортивну честь Підгір`я захищали учасники освітнього процесу Зруб-Комарівської гімназії Іванцен Степан, Біньовський Олег, Кречуняк Денис.

За підсумками змагань найсильнішим багатоборцем став Іванцен Степан, другу сходинку зайняв Біньовський Олег, а Кречуняк Денис розмістився на четвертому місці.

24-28.05.2021 року в м. Чорноморську Одеської області відбудуться Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного чотириборства, де спортивну честь Чернівецької області захищатимуть вихованці Зруб-Комарівської гімназії Іванцен Степан та Біньовський Олег.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ