Благодійний концерт в РБНК

Концерт

В цю неділю, 5 квітня, пройшов благодійний концерт на підтримку бійців в зоні АТО “З Україною в серці”.

Розповісти про те, як відбувалося дійство, ми попросили організатора та учасника концерту Миколу Пуюла:

“На концерті було виконано багато патріотичних пісень та пісень на різну тематику. Молодий продюсер і музикант Павло Світличний виконував свої авторські пісні “Туманами”, “Вьюга”, “Україна”, слова і музика до яких були написані ним самим.

Були виконані і мої авторські пісні. Діана Машина виконала “Пісню про життя”, реп “Про Україну” – Ірина Новотна,  “Україна моя” – Голінець Лариса.

Хочеться подякувати ведучому концерту Роману Унгуряну (він же МС Jack Johnson), який запалював зал з кожним разом все більше і більше, було видно роботу професіонала.

Скринька

Загалом зібрано 777 грн., які сьогодні (6 квітня) передали чернівецькому волонтеру Аллі Мустеца, яка їде в зону АТО і знає що потрібно нашим бійцям.

Сума не є аж такою великою, але вдячні всім хто долучився до благодійності.

Плануємо через 2-3 тижні другий благодійний концерт. Ще не визначились де він буде проходити – або в Вижницькому районі або в с. Комарівці Сторожинецького району. А можливо і знову в РБНК.

Також хочемо брати участь у благодійному концерті для хворих дітей, який буде організоувати чернівецький Транспортний коледж, який організовує такі концерти в кожному районі області. Цей концерт буде проходити в РБНК.

Учасники благодійного концерту:

Ірина Новотна, Андрій Клепач, Василь Гаврилюк, Микола Пуюл, Діана Машина, Іванка Акімова, Петро Воробець, Алла Данилюк, Кокошина Валентина, Анастасія Матвейчук, Павло Світличний, Стас Шайна, Роман Савіцький, Іван Рибак, Ярослав Дічук, Яна Янцеловська, Ольга Мартинеску, Альона Понич, Богдана Микайло, Штац Вікторія, Голінець Лариса, Пишна Наталія, Флоря Марія, Баланюк Іванка, Рахліцька Аліна; танцювальний колектив с.Стара Жадова, вокальна студія “ART MUSIС”, продюсерський центр “Наше”

 

 

 

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ