Перемоги на Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків

4

З 11 по 13 грудня в Хмельницькому проходив Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків. В змаганнях прийняли участь 540 спортсменів з різних регіонів України.

Вихованці Сторожинецької ДЮСШ “Колос” під патронатом районної Федерації дзюдо і самбо та за кошти батьків взяли участь у турнірі і досягли відмінних результатів.

2

Так, у ваговій категорії 29 кг. з 38 учасників 5 місце посів Бостон Олександр, а у ваговій категорії 42 кг. серед 46 учасників 5 місце виборов Перчик Денис.

В запеклій боротьбі медалістами стали: Цурик Станіслав з бронзовою нагородою, Мітран Дмитро з срібною медаллю та Матейчук Олександр з золотою медаллю.

Турнір з дзюдо

Всі дзюдоїсти, які увійшли в п’ятірку кращих, відборолись по 5-7 поєдинків. На змаганнях був присутній неодноразовий чемпіон світу та Європи, почесний член Міжнародної академії дзюдо Зантарая Георгій, який поспілкувався з учасниками турніру, дав мудрі поради, продемонстрував майстер-клас з дзюдо, а також роздав багато автографів.

3

Призери та чемпіони турніру нагороджені дипломами, медалями та кубками.

За підсумками цих змагань віце-президентом обласної Федерації дзюдо і самбо Мельничуком А.М. всі медалісти були нагороджені грошовою премією.

Джерело: голова районної Федерації дзюдо і самбо, майстер спорту, тренер Гаврилюк І.М.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ