Сторожинчани – серед переможців XV турніру з дзюдо

Минулими вихідними в Чернівцях відбувся XV традиційний Турнір дзюдо серед юнаків, присвячений пам’яті триразового майстра спорту Мартина Рудольфовича Обертинського. В змаганнях прийняли участь більше ста спортсменів з усіх куточків Чернівецької області.

Сторожинецька федерація дзюдо і самбо та РОФСТ “Колос” успішно прийняли участь в турнірі. Сторожинчани згідно вагових категорій та вікових груп зайняли призові місця.

Із семи фіналістів переможців було двоє: Матейчук Олександр, учень Старожадівського НВК та Берчук Олександр, учень Панківського НВК.

ІІ місця посіли учні Сторожинецького ліцею Вітюк Михайло та Звоздецький Василь, учні Сторожинецької гімназії Апостолюк Владислав та Ревак Станіслав, учень Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Мітран Дмитро. 

Бронзові медалі отримали учні Сторожинецької гімназії Бостон Олександр та Костюк Владислав, учні Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Федорюк Олександр та Гаденко Віталій. 

Велику волю до перемоги проявили Кухарук Кирило, Гаденко Максим та Ревак Михайло, які гідно та з великим натхненням боролись за бронзові медалі, але уступили та посіли 5-6 місця.

Призери та чемпіони нагороджені дипломами та медалями.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ