Трагедія в Банилові-Підгірному

Трагедія

В неділю (17.05.15 р.) в с. Банилів-Підгірний сталася страшна трагедія – дівчина 2001 року народження покінчила життя самогубством.

Як нам розповіли в міліції, батьки дівчинки глибоко віруючі люди, а вона сама співала в церковному хорі. Але раніше у неї були випадки схильності до суіциду, через що з нею працювали психологи. Дівчина вдавалася до маніпуляцій батьками, погрожуючи їм, що покінчить з собою, якщо ті не куплять ту чи іншу річ, яку вона хотіла – різала руки, писала на своїй сторінці в соцмережі “Хочу здохнути, щоб полегшити вам життя”.

Трагедія

В той день за пів-години до трагічного випадку вона якраз сперечалася з батьками через те, що вони не купили їй планшет. Батьки пояснювали, що на цю хвилину вони не мають змоги купити. На думку працівників міліції, дівчина не хотіла розлучатися з життям, а намагалася тільки налякати батьків, розраховуючи, що вони застануть її в момент підготовки до суіциду і там самим вона доведе свою позицію.

Це третій випадок дитячого суіциду в Чернівецькій області з початку 2015 року. Міліція просить батьків звертати увагу на емоційний стан своїх дітей, на те, як дитина проводить вільний час та з ким товаришує, рекомендує контролювати їх сторінки в соціальних мережах.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ