У Чудейській громаді вихованці садочку вивчали творчість та біографію Т.Г. Шевченка

Виховання патріотизму неможливе без ознайомлення дітей з історією рідного краю та видатними особливостями, саме тому у період з 10 по 17 березня 2017 року в Чудейському ДНЗ “Веселка” було проведено ряд заходів, присвячених великому українському поету Тарасу Григоровичу Шевченку.

Педагоги закладу підготували для дітей змістовні бесіди про життя і діяльність Тараса Григоровича, познайомили з дитячими роками маленького Кобзаря.

Цікавість дітей викликали ілюстрації до віршів Шевченка “Встала весна”, “Садок вишневий коло хати”, “Зацвіла в долині червона калина” тощо.

Розглядаючи “Кобзар”, діти охоче розповідали вивчені вірші. Вихованці старшої групи (вих. Петровська І.М.) свої враження від віршів Т.Г. Шевченка відобразили в малюнках, які виставили для розгляду батьків.

Вихованці середньої групи (вихователь Чокан В.А.) виготовили колективну аплікацію “Село на нашій Україні”. У музичному залі було проведено прослуховування пісень “Садок вишневий коло хати, пісня про Тараса”.

За пропозицією педагогів робота по вихованню любові до краси і пісенності української мови, яку безмежно любив Тарас Шевченко, буде продовжуватись надалі.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ