Рятувальники провели показове навчання для школярів

main

Сьогодні, 10.11.15 р., в рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності в Сторожинецькій школі-інтернат пройшло інформаційно-показове навчання.

У ході навчання рятувальники продемонстрували спецтехніку та обладнання, якими працівники пожежно-рятувальних підрозділів користуються при ліквідації пожеж, наданні допомоги у разі дорожньо-транспортних пригод тощо.

Відпрацьовано евакуацію з приміщення другого поверху за допомогою рятувальної драбини у супроводі рятувальника.

Навчання рятувальників

2

3

4

5

Під час зустрічі дітям також не забули нагадати і про правила пожежної безпеки та як надати першу домедичну допомогу.

Проведена бесіда зі школярами та дошкільнятами на теми: “Небезпека вдома й на вулиці”, “Правила користування побутовими, газо- та електроприладами”,  “Дії під час пожежі у квартирі”, “Правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів”, “Правила поведінки на льоду”,  “Правила поведінки в зимовий період: як уникнути переохолодження та обмороження”.

6

7

8

9

10

В рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності рятувальники проводять чимало різноманітних заходів, які перш за все спрямовані на навчання дітей правил безпеки та запобігання нещасних випадків із дітьми.

11

12

13

14

15

16

17

Рятувальники ДСНС України звертаються до батьків: не залишайте дітей без нагляду!

Приділіть увагу нагадуванню правилам безпечної поведінки! Розкажіть малюкам про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома! Навчіть правилам безпечного використання газових та електричних приладів. Безпека дітей залежить в першу чергу від батьків! Спілкуйтесь із дітьми, навчайте їх основам безпеки життєдіяльності, виховуйте культуру безпечної поведінки.

Бережіть себе та своїх близьких! При виникненні надзвичайних ситуацій телефонуйте до Служби порятунку «101»!

Джерело: Сторожинецький РВ ДСНС

Категорія: Події Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ