Буденецький завод відвідала депутатська комісія

2

Сьогодні, 12 січня 2016 року, завод мінеральних вод в селі Буденець відвідала депутатська комісія з питань охорони навколишнього середовища та природокористування Чернівецької обласної ради разом з представниками Сторожинецької РДА.

Метою було ознайомлення з роботою, яка проводиться на території підприємства. Гостей зустрічав Думітру Морхан, інвестор з Румунії, який в серпні 2015 року став власником заводу.

За словами депутата обласної ради Василя Олексійовича Любімського, в інтересах інвестора та для захисту його прав народні обранці хотіли на місці ознайомитися з реальним станом справ, оскільки зараз стоїть питання про виділення цьому підприємству ліцензії на видобуток природних надр.

Також Василь Олексійович зазначив, що депутати хочуть, щоб рішення було прийнято відповідно до законодавства, тому документи будуть передані юристам, а депутати на своєму засіданні винесуть рекомендаційне рішення для сесії обласної ради.

Пан Думітру, спілкуючись з депутатами, розповів про “підводні каміння”, які заважають у проваджені підприємницької діяльності та поділився планами на майбутнє.

Незважаючи на всі труднощі у розвитку інвестиційного клімату Сторожинеччини, пан Думітру не втрачає оптимізму та вірить в те, що задумане вдасться здійснити і що все буде добре.

3

А поки державні механізми рухаються складними шляхами законодавчого поля, вода, збагачена мінералами, зливається з свердловини просто в річку. Представники Буденецької сільської ради розповіли, що з появою інвестора в селі відбулися відчутні переміни та висловили надію на створення нових робочих місць.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ