Наші волонтери вже 23 рази відвезли допомогу в зону АТО

main

На днях з зони АТО повернулися Сторожинецькі волонтери, які відвозили на Схід України гуманітарну допомогу, подарунки та привітання до зимових свят.

“До збору благодійної допомоги долучилося багато людей з Сторожинецького району. – розповідає волонтер Ольга Лукашевич. – Дуже приємно, що долучилися учні шкіл – вони робили паперових ангелочків, малювали малюнки. Кожна дитина принесла з дому новорічну іграшку, яку особисто підписали.

5

8

Для бійців на передовій дітки писали віршів. Особливо вразили рифмовані рядки учениці Сторожинецької школи-інтернат Стасюк Юлії, від яких буквально у всіх були сльози на очах:

1

Цього разу ми зібрали та відвезли до Луганська зимовий теплий одяг: термобілизну, шкарпетки та теплі штани; багато продуктів харчування, солодощів, передали дитячі малюнки та побажання. У Кричко Наталії вдома пекли смаколики, готували голубці, капусту тощо.

9

6

Велику допомогу у зборі благодійної допомоги та продуктів харчування надала Діана Ковальчук, яка домовлялася за продукти по селах району та самостійно привезла все до мене додому.

2

Від волонтерів Сторожинецького району та усіх бійців 80 аеромобільної бригади, у якій служать більше 70 наших краян, хочу подякувати всім, хто не залишився байдужим, допомагав та допомагає у кожному нашому виїзді в зону АТО. А ми їх зробили уже 23.

Кожного разу, коли потрібно зібрати продукти та страви на передову, своє плече підкладають Діана Ковальчук, Наталія Кричко, Олена Пух, Сніжана Ковальчук, Ірина Демедюк, Тамара Унгурян та Ольга Калашникова, яка сама родом з Донецька. Всю гуманітарну допомогу на передову везе власним мікроавтобусом Вадим Грозаву, житель села Чудей.

Для бійців ми організували справжній новорічний стіл завдяки допомозі наших краян.

3

Деякі підприємці виявили бажання допомагати анонімно, але я хочу подякувати від імені нашої команди їм всім, а також колективам підприємств, які долучилися.

І окремо від усіх волонтерів та воїнів АТО хочу виказати подяку учням та педагогічному колективу шкіл Сторожинецького району, які дуже відповідально відносяться до збору допомоги. Буває, що дитина приносить три яблука і каже, що більше в неї немає, але вона хоче і цим допомогти.

7

Наступний раз ми плануємо виїжджати в останній декаді січня в напрямку Донецька. Також будемо збирати благодійну допомогу, тому будемо раді кожному хто долучиться до цього.

Волонтерська допомога – це далеко не завжди тільки продукти або кошти. Будь-хто може допомогти у приготуванні харчів, пакуванні, допомогти транспортом для перевезення по району тощо.”

Категорія: АТО Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ