Комісія з екологічної безпеки рекомендує носити маски

Масочний режим

Вчора, 20 січня 2016 року, відбулося позачергове засідання районної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) Сторожинецької РДА.

На порядку денному стояло питання про стан захворюваності на гострі респіраторно-вірусні захворювання, в тому числі і грип, серед населення Сторожинецького району та вжиття протиепідемічних заходів щодо недопущення зростання його рівня.

Комісія вирішила призупинити навчання в Годилівському НВК, Старожадівському НВК (в шкільному підрозділі), в Давидівській ЗОШ І-ІІ ст. та призупити виховний процес в Костинецькому ДНЗ “Горянка”, Зруб-Комарівському ДНЗ “Казчка” з 21 по 22 січня 2016 року.

На попередньому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС було вирішено призупинити навчальний процес Спаської НВК та Кам’янецької ЗОШ І-ІІІ ст. з 19 по 22 січня.

Також Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА зобов’язали посилити контроль над станом учнів у навчальних закладах, де показник захворюваності складає більше 15%. До них відносяться Михальчанська №1 ЗОШ І-ІІІ ст., Нижньопетрівецька ЗОШ №2 І-ІІІ ст., Панківський НВК, Глибочківська ЗОШ І-ІІІ ст., Зруб-Комарівська ЗОШ І-ІІІ ст., Слобода-Комарівська ЗОШ І-ІІ ст., Чудейська ЗОШ №3 І-ІІ ст.

Крім цих навчальних закладів, 18 січня комісія вирішила проаналізувати стан епідеміологічної захворюваності в початкових ланках Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст., Бобовецького НВК та Старожадівського НВК і у разі потреби також призупинити навчальний процес.

Керівникам підприємств, установ, організацій, директорам навчальних закладів району, завідуючим дошкільними навчальними закладами, власникам об’єктів торгівлі рекомендовано запровадження “маскового” режиму в приміщеннях та забезпечення вологого прибирання кожні 2 години.

Перевізникам, які здійснюють перевезення на території Сторожинецького району також рекомендовано використовувати маски та здійснювати вологе прибирання дезінфікуючими засобами після кожного рейсу.

Протокол позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НБ

1

2

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ