До прокуратури завітали представники КМЄС

Гості з ЄС

Минулої п’ятниці, 15 січня,  в приміщенні Сторожинецької місцевої прокуратури відбулась зустріч керівника Сторожинецької місцевої прокуратури Іліки Дмитра Івановича з представниками Консультативної Місії Європейського Союзу (КМЄС) з реформування сектору цивільної безпеки в  Україні.

Діяльність Місії в Україні полягає у наданні підтримки відповідним державним органам в секторі цивільної безпеки в концептуальному плануванні та послідовній реалізації реформування відповідно до стандартів і передового досвіду Європейського Союзу.

Місію на зустрічі представляли: фахівець відділу регіонального співробітництва КМЄС Ахім Штауденмайер (Німеччина), стратегічний радник з питань реформування прокуратури КМЄС Гаральд Чіарло (Норвегія), спеціаліст з питань реформування прокуратури КМЄС/Україна Світлана Олійник.

Під час зустрічі обговорено питання щодо процесу реформування органів прокуратури, передачі досвіду Європейського Союзу в цьому напрямі, співпраці між правоохоронними органами та судами регіону, проблеми організації міжнародного співробітництва з правоохоронними органами сусідніх держав, діяльність центрів безкоштовної правової допомоги.

За підсумками зустрічі було досягнуто домовленості про продовження подальшої співпраці із Місією.

 Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура Чернівецької області

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ