Учень ліцею взяв “бронзу” на Чемпіонаті України з дзюдо

Стас Цурик

Нещодавно в Одесі відбувся Чемпіонат України серед юнаків та дівчат віком до 14 та до 16 років. В змаганнях прийняли участь найкращі спортсмени з усіх куточків нашої держави. Успішно виступили представники Сторожинецької школи дзюдо, захищаючи честь Чернівецької області.

Бронзову нагороду серед молодших юнаків у ваговій категорії до 73 кг здобув учень Сторожинецького ліцею Станіслав Цурик, який в чвертьфіналі переміг спортсмена з Києва, в півфіналі у напруженій і запеклій боротьбі поступився дзюдоїсту з Дніпропетровська . У поєдинку за бронзу Станіслав переміг спортсмена з Запоріжжя.

Також серед молодших юнаків у ваговій категорії до 38 кг за бронзу боровся учень Старожадівської ЗОШ Олександр Матейчук. У першій же сутичці він у рівній боротьбі лише за попередженнями поступився майбутньому Чемпіону з Одеси. Далі наш спортсмен переміг дзюдоїстів з Харкова, Києва, Дніпропетровська та Одеси і потрапив у сутичку за бронзу, де поступився оцінкою “юко” ще одному одеському спортсмену.

Серед старших юнаків до 16 років у ваговій категорії до 46 кг також за ІІІ місце боровся учень Сторожинецького ліцею Денис Перчик. Перемігши спортсменів з Києва,Одеси і Київської області Денис поступився дзюдоїсту з Черкас в чвертьфіналі. У втішній частині турнірної сітки він переміг двох спортсменів з Хмельниччини, але, на жаль, поступився у поєдинку за бронзу борцю з Вінниці.

Підготував Сторожинецьких спортсменів до змагань майстер спорту СРСР, голова районної Федерації дзюдо і самбо Ілля Михайлович Гаврилюк. Вихованці Сторожинецької ДЮСШ “Колос” гідно показали себе на Чемпіонаті України, у них найкращий результат в збірній команді Буковини.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ