Сторожинчани взяли ІІІ місце на Чемпіонаті Чернівців з стрітболу

3

Минулого тижня, в суботу, в обласному центрі на площі Філармонії проходив Відкритий чемпіонат Чернівців з стрітболу, організований Федерацією баскетболу України. В змаганнях прийняли участь 11 чоловічих та 5 жіночих команд з усієї області.

1

Сторожинець представляла команда “The Last”  у складі Степана Постевки, Андрія Гречко, Сергія Заблоцького та Сергія Ісара, який грав замість постійного члена команди Павла Гаврилюка, оскільки останній не зміг взяти участь в іграх через вагомі причини.

2

За результатами ігр сторожинчани зайняли почесне ІІІ місце, поступившись команді “Che”, яка взяла ІІ місце, та команді “Маленький Париж”, які стали переможцями чемпіонату. Чернівецька жіноча команда “Джем”, в складі якої грала сторожинчанка Юнона Ходан, зайняла ІІ місце.

Вже в неділю на тому самому майданчику проходив один з відбіркових етапів Чемпіонату України з баскетболу 3х3, але, зважаючи на втому та деякі травми, команда TheLast не брала участь в цих змаганнях. Хоча в категорії до 18 років Сторожинець представляла команда “Грифони”, вихованці Гречка Андрія, які вийшли в чверть-фінал.

5

“На наступну суботу плануємо взяти участь в відбірковому етапі USL 3х3, який буде проходити також в Чернівцях і 13 серпня плануємо поїхати в Івано-Франківськ на ще один відбірковий етап USL 3х3, – розповідає один з гравців “The Last” Степан Постевка. – Також, зважаючи на те, що змагання проходили в обласному центрі, дуже близько до Сторожинця, всі транспортні витрати взяли на себе.”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ