ІІІ етап навчань на “Прибані”. Фото+Відео

ІІІ етап на "Прибані"

З 9 по 11 червня на загальновійськовому полігоні “Прибан” проходить ІІІ етап військових зборів територіальної оборони – виконання практичних вправ та вдосконалення навичок.

“Вчора та сьогодні згідно плану проведення зборів всі поставлені завдання були виконані на “добре”, – коментує начальник полігону “Прибан” Павлюк Олексій Дмитрович. – Бажання навчитися та згадати свої навички, які були отримані в юності, виявило дуже багато жителів нашого району та гостей – представники адміністрації області, голови райдержадміністрацій, представники різних організацій та установ області, військові комісари з усіх районів.

Приємно вразило те, що серед військовозобов’язаних старшого віку і в військових званнях було розуміння ситуації в державі. Всі сумлінно виконували накази керуючих навчаннями, допомагали молодшим колегам набути навички та самі згадували військові знання та вміння.

Створений “жіночий взвод” Сторожинецького району на чолі з головою районної ради Гуцуляк Катериною Георгіївною показали величезне бажання вчитися, відмінні навички у користуванні зброєю і хороші результати стрільби. Наприклад, із усього особового складу, який виконував вправи навчальних стрільб з РПГ, мішені були уражені двічі, при чому один раз – якраз “жіночим взводом”.

Надалі нас очікує IV етап проведення навчань – підведення підсумків проведення зборів.”

Збори – І етап, ІІ етап

ІІІ етап навчань на Прибані

ІІІ етап навчань на Прибані

12

Навчання на Прибані

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

19

24

23

21

20

14

15

16

17

18

ІІІ етап на Прибані

26

ІІІ етап на "Прибані"

36

35

34

33

32

31

30

29

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ