У РБНК відбувся районний тур ХІ обласного фестивалю “На крилах надій”

Вчора, 13 червня 2018 року, в Районному будинку національних культур відбувся районний тур ХІ обласного благодійного фестивалю творчості осіб з інвалідністю “На крилах надій”.

З семи номінацій фестивалю учасники виступили в п’яти: пісенному, театральному та хореографічному жанрах, літературній творчості та прикладному мистецтву.

Як завжди на високому виконавському рівні в пісенному жанрі прозвучали румунські пісні у виконанні Ельвіри Федорчук та Флорентини Прокопюк.

Колоритно, яскраво звучала жартівлива пісня “Лісапет мій лісапет” у виконанні дуету Зінаїди Боштеги та Оксани Мелещук. В театральнгому жанрі виділилися роботи Павла Калинюка і Наталії Голуб в літературній композиції “А мати молиться за сина” і літературна композиція “Старість” у виконанні Лариси Курчак, Зінаїди Боштеги та Оксани Мелещук.

Яскраво з кумедними історіями виступила Людмила Липчук. Порадували читці Оксана Мелещук і Наталя Петричук.

Прикладне мистецтво було представлене портретами олівцем і різьбою по дереву у виконанні Дмитра Мігалецького і картин маслом автора Полянської Тетяни-Ірени, а також вишивками Світлани Безрук.

В цілому фестиваль продемонстрував не тільки зрослу виконавську майстерність, а і чітку громадянську, патріотичну тематику більшості творів.

Перший заступник Сторожинецького міського голови Петро Брижак вручив учасникам фестивалю грамоти та грошові винагороди. В роботі фестивалю взяв участь голова обласної організації Союзу організацій інвалідів України Микола Рошко.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ