Бійці з клуба К-1 FANAT – Чемпіони та призери відкритого Кубку України GKS

З 20 по 22 грудня в місті Київ проходив відкритий Кубок України з кікбоксингу, в якому прийняли участь команди майже всіх областей України.

Звісно ж, на цих змаганнях приймали участь і кікбоксери з Сторожинецького клубу К-1 FANAT, тренером та засновником якого є президент Чернівецької обласної асоціації кікбоксингу WKA Дробот Володимир.

Представники нашої команди приймали участь в двох розділах, і виходили в ринг воїни з SC FANAT виступати по К-1 та Лоу-кіку.

Наші кікбоксери привезли чотири медалі, виступаючи по класу А:

  • Антонюк Антон – І місце по К-1 та ІІ місце по Лоу-кіку;
  • Шкляр Максим – ІІ місце по К-1 та ІІ місце по Лоу-кіку.

“Привітаємо наших Чемпіонів та Призерів Кубку України, які прославляють свій клуб, свого тренера та свій рідний край, – коментує Дробот Володимир. – Велике дякую за допомогу у поїздці (безкоштовна дорога, безкоштовне житло зі сніданками, безкоштовні походи в кінотеатр…) спонсорам клубу К-1 FANAT: Морхану Думітру, Любимському Олексію, ресторану «Затишок» та ресторану «Корона»!

Ці люди – це підтримка спорту справжніх воїнів, кікбоксингу К-1, підтримка клубу К-1 FANAT – клубу, який завжди приносить хороший результат та прославляє рідне місто на всю Україну, а вже й на весь світ!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ