Міська рада збирається закупити 6243 кубометри … охоронних послуг

21 грудня у системі Prozorro Сторожинецька міська рада оголосила закупівлю охоронних послуг на суму 1,25 млн. грн.

Згідно тендерної документації, послуги з охорони мають надаватися у 33 навчальних закладах та закладах культури Сторожинецької міської ради.

Але в розділі ІІІ “Інструкція з підготовки тендерної пропозиції” у п. 5.3 зазначено, що учасник тендеру на надання охоронних послуг має подати довідку про наявність матеріально-технічної бази, а саме сміттєвих контейнерів на 0,24-0,36 м3, сміттєвих контейнерів 0,75 м3 та 1,1 м3, а також надати документальне підтвердження наявності у учасника тендеру місць для захоронення побутових відходів.

Також у цьому ж пункті тендерної документації у учасника тендеру вимагається наявність аналогічного договору щодо надання послуг зі збирання та перевезення побутових відходів.  

У п. 6.1 цього ж розділу тендерної документації тендерний комітет міської ради зазначає, що послуги мають надаватися на об’єктах міської ради, а обсяг їх надання – 6243 м3 і надаватися вони повинні відповідно до Закону України “Про відходи”.

Тендерна документація опублікована на сайті Уповноваженого органу “Prozorro”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-12-21-001131-a

Ознайомитися з вимогами можна за посиланням на завантаження тендерної документації.

Згідно протоколу №277 від 21 грудня 2019 року, тендерна документація була затверджена одноголосно всіма членами тендерного комітету Сторожинецької міської ради.

Не зрозуміло, чи знайдеться в Україні охоронна фірма, яка має досвід вивезення побутових відходів та має місце їх захоронення.

У відділі закупівель міської ради нам пояснили, що це технічна помилка і вона буде виправлена найближчим часом.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ