Вечір пам’яті загиблих кіборгів в столиці

Кіборги

16 січня 2016 року о 15:00 у Центральному будинку офіцерів в Києві відбудеться вечір пам’яті останніх захисників аеропорту Донецька “Легендарні герої – “Кіборги”.  За словами організаторів заходу, до Києва приїдуть близько 140 членів родин захисників аеропорту, у числі яких родини 3-х загиблих буковинських кіборгів.

До столиці їде мати Володимира Бузенка, кіборга з Сторожинецького району, та матері кіборгів Юрія Кушніра та Олександра Боднарюка з Хотинщини.

Захід присвячений сумним роковинам 19-20 січня 2015 року, коли у Донецькому аеропорті “бетон не витримав”, і внаслідок його підриву, загинуло понад 50 останніх захисників летовища. На заході вшановуватимуть пам’ять загиблих бійців з 3-го батальйону 80-ї окремої високомобільної десантної бригади, 81-ї, 93-ї, 95-ї окремих аеромобільних бригад, 90-го окремого аеромобільного батальйону, 57-ї окремої мотопіхотної бригади і 74-го окремого розвідувального батальйону.

Програмою заходу передбачено  заходу демонстрацію фото-відеоматеріалів із захисту донецького аеропорту, подяка родинам загиблих героїв та їх нагородження, концертна програма пошани відомих українських виконавців та поминальна вечеря для родин загиблих героїв ДАП.

Організаторами заходу виступили БФ учасників бойових дій “Єдність побратимів” та ГО “Українська асоціація інвалідів АТО”.

Галина Єреміца

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ