Наші волонтери вирушають на Схід з черговим вантажем

1

Вчора, 26.01.16 р., відбулося засідання Комісії при районній раді по розподілу коштів на потреби збройних сил України та прикордонних військ, яка функціонує при районній раді, де були благодійні кошти, внесені на спеціальний рахунок районної ради ветеранів небайдужими громадянами.

На днях на Схід України відправляються два автомобілі з гуманітарним вантажем для наших бійців. Волонтеру Олександру Рудому надали фінансування на придбання медикаментів, шапок, рукавиць, черевиків та спідньої білизни для військовослужбовців в сумі 13000 грн., а Сергію Грендею було виділено 5000 грн. на придбання комплектів військової форми та термобілизни для військовослужбовців, які беруть участь в АТО.

Також частину допомоги надали натурою у вигляді консервації, продуктів харчування, теплих речей та цигарок. Вантаж до відправлення розмістили в підсобному приміщенні районної ради.

Долучилися до збору допомоги Сторожинецька ЦРЛ, Сторожинецький терцентр, МП “Скіф”, Меблевий комбінат, ТОВ “Авікбудпроект”, БК “Єврожитлобуд”, КП “Міські ринки”, ТОВ “Агробудналадка”, Сторожинецька райспоживчспілка, Сторожинецьке міжрайонне управління водного господарства, Бобівецька сільрада, Буденецька сільрада, Слобода-Комарівська сільрада, Череська сільрада, Сторожинецький Держлісгосп, Військове лісництво, а також Віталій Маниліч, Іван Кривко, Ярослав Реус, Михайло Рибак, Петро Тікан, Василь Соколовський, Іван Водославський, Ігор Матейчук та Галина Дарійчук.

3

“Я заїжджаю зі сторони Маріуполя і їду аж в другий кінець Луганської області. – розповідає волонтер Олександр Рудий. – На маршруті маю багато точок, тому що наші хлопці розкидані по різних бригадах майже по всій лінії фронту. Хочу подякувати всім благодійникам, хто долучився до збору допомоги. Зараз вона дуже важлива, а з кожним часом люди займаються благодійністю все важче та важче. Напевно, втрачають інтерес та стомлюються, також можливо впливає криза в державі.

Можу сказати, що нашим хлопцям там не весело, особливо зараз, в морози. Якщо у нас до -15 градусів, то у них там майже -30.

Я хочу подякувати тим, хто долучився до збору гуманітарного вантажу. Це Панківська сільрада, СтароЖадівська сільська рада, Михальчанська сільська рада, Давидівська сільська рада, Гук Наталія, Денис Семенюк, Белінський Віктор, Корочук Ольга, Липка Андрій, Дарабан Катерина, Корочук Юрій, Маковей Андрій, Фочук Світлана та інші, які побажали залишитися анонімними.

2

Тамара Сенюшко разом з жінками з Італії передали благодійну допомогу дітям в Кремінському дитячому будинку та дитячому будинку в Щасті. Це в основному дитячий
одяг.

З району виїжджають дві машини – моя та Сергія Гриндея. Він їде сьогодні-завтра, а я буду виїжджати в перших числах лютого.

Хто має ще бажання долучитися до збору допомоги, може зателефонувати мені особисто на номер (099) 529 30 05. Бійцям потрібні засоби гігієни та рукавиці, шапки, теплі шкарпетки і вони будуть дуже вам вдячні за небайдужість.”

Меліса Садик

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ