Вночі автолюбителі та дизайнери “покращували” благоустрій міста

1

Сьогоднішній ранок “порадував” працівників мерії погнутим парканом та, як наслідок, нахиленим бетонним стовпчиком біля цілодобового магазину по вул. О. Кобилянської.

Так як голіруч витворити таке з металевою арматурою вельми непросто, то, скоріше за все, невідомий автолюбитель практикував розворот його залізного коня прямо на тротуарі та, попри всі зусилля та дотримання правил безпеки, не розрахував габарити.

Як розповіли чергові в РДА, після опівночі вони чули шум та крики, які доносилися з вулиці. Чи це були вболівальники та наставники автолюбителя, чи просто підбадьорювали – наразі не відомо.

В міській раді повідомили, що вони звернуться до Сторожинецького відділу поліції з проханням встановити особу, яка пошкодила комунальне майно, та притягнути її до відповідальності.

Вже по обіді працівники ЖКГ вирівняли металеву частину паркану, але стовпчик залишився нахиленим.

4

Напевне, це новий європейський тренд – прямі кути та чіткі лінії наразі не в моді, все повинно бути плавне та природне.

А ось уже на лавичці у скверику біля міської ради на перехресті вул. Головної і Грушевського невідомі особи продемонстрували по справжньому богатирську силу та завзяття, відірвавши від неї металеве поруччя.

2

Ми не можемо сказати, чи був це недолік конструкції самої лавиці, чи теперішнє покоління любителів посидіти ночами в сквериках відрізняється кінематографічною силою.

Також незрозумілі мотиви – можливо, комусь здалося, що без поруччя лавиця буде більш ефектно виглядати та більш гармонійно вписуватися в міський пейзаж, а природна скромність не дозволила “дизайнеру” прийти до мерії та запропонувати таке покращення.

Одне можна сказати точно – це були не мисливці за чорним металом, оскільки відірвані металеві поруччя залишилися біля лавиці.

3

В мерії повідомили, що найближчим часом їх відновлять.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ