Урок пам’яті Героїв “Небесної Сотні” в бібліотеці

3

Минає два роки з часу загибелі Героїв “Небесної сотні”. Світла небесна пам’ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці, всім тим, хто не дожив кілька днів до весни. Батьківщина втратила своїх синів – це великий біль для кожного, хто є українцем.

В пам’ять про загиблих на Майдані в районній бібліотеці відбувся відеоурок “Ви мріяли про гідність та свободу, Ви не чекали нагород і слави” для користувачів бібліотеки – учнів Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Школярам розповіли про події Революції Гідності, а також про подвиг Героїв “Небесної Сотні”.

2

Користувачі мали змогу переглянути зворушливі відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу під час подій на Майдані, прослухати неофіційний жалобний гімн “Гей, плине кача…”, пісню “Мамо не плач” та інші пісні та вірші про гідність, відданість та патріотизм героїв “Небесної сотні”, ознайомитись з фотоілюстративною експозицією “Героїчна Україна: від минулого до сьогодення” та “Заради майбутнього”, яка була присвячена Героям “Небесної Сотні”.

1

Цей зворушливий захід – посвята тим учасникам Революції гідності, які віддали найцінніше – своє життя – заради того, аби Україна та всі ми встали з колін, щоб почали змінювати свою державу, а наші діти та онуки дістали змогу гордо жити в оновлений, достойній країні.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ