В мерії розповіли про результати робочої поїздки до Польщі

Поїздка до Польщі

Вчора, 15 лютого 2016 року, в мерії провели нараду, на якій розповіли про результати робочої поїздки до гміни Андрихув в Польщі. Гміна – це найменша з польських адміністративних одиниць. До її складу можуть входити села, селища, міста. Гміна є самоврядною громадою мешканців певної території, а до її компетенції входять початкові школи, дитсадки, бібліотеки, будинки культури, місцевий транспорт, дороги, управління ринками, охорона здоров’я тощо.

До складу делегації, яку очолював голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, входили два представника Сторожинецької міської ради – перший заступник міського голови Сергій Киюк та депутат міської ради Анатолій Оленюк.

В Польщу представники Сторожинеччини поїхали на запрошення бурмістра гміни Андрихув Томаша Жака для налагодження партнерських стосунків. Голова Сторожинецької РДА підписав Лист про наміри партнерської співпраці між нашим районом та гміною.

Делегати відвідали польські підприємства, ознайомилися з туристично-рекреаційною галуззю, з роботою пожежників та з функціонуванням очисних споруд в Андрихуві.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ