День пам’яті в Бобівцях “Герої не вмирають… Просто йдуть…”

1
В п’ятницю в сільському клубі Бобівців працівники культури провели вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, в якому взяли участь жителі села, учні школи, вчителі, депутати, учасник Майдану Приходько В.І. та учасники бойових дій на Сході України.

Жителі села, залишивши свої щоденні турботи, прийшли вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду, гідність і віддали своє життя за Україну та низько схилити голови перед їхньою пам’яттю.

2

Вшанування розпочалося з декламування вірша “Небесна Сотня”. Ведучі Татарин М.М. та Козак В.І. нагадали про події,  які відбулися два роки тому в Києві на Майдані. Героїв Небесної Сотні вшанували хвилиною мовчання. Запалили свічу пам’яті та поклали квіти до пам’ятника Героїв Небесної Сотні, встановленому в 2013 році в Бобівцях.

Голова села Григорчук В.Д. вручив учасникам АТО подяки за мужність та героїзм, які вони проявили в боротьбі за цілісність і незалежність нашої держави на Сході України. Звучали патріотичні пісні та вірші про те, що пам’ять Героїв Небесної Сотні буде завжди жити вічно в наших серцях.

3

День пам’яті підготували: зав. клубом – Рева Г.С., зав. бібліотекою –Татарин М.М. та бібліотекар – Козак В.І.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ