Лобове зіткнення біля “Акви”

1

Сьогодні, 26 лютого 2016 року, близько 17 години сталося ДТП по трасі Сторожинець-Чернівці в районі туристичного комплексу “Аква+” за участі автомобіля ВАЗ 2106 та Опель Комбо.

2

Як розповіли очевидці, Опель рухався в Сторожинець, а ВАЗ – назустріч. Зі слів водія Опеля, він загальмував та його різко кинуло на зустрічну смугу, де він зіштовхнувся з ВАЗ. Водій ВАЗ стверджував, що він рухався не більше 70 км/год, оскільки на узбіччі поряд стояв автомобіль ДАІ, та раптово йому “в лоб” вилетіла іномарка. Чи вона виходила на обгін, чи гальмувала – він не пам’ятає.

3

Водія та пасажирів ВАЗ 2106, серед яких була вагітна жінка, доставили до Сторожинецької ЦРЛ. Одного з постраждалих доставили до травматологічного відділення з струсом головного мозку, у водія підозрюють перелом двох ребер. Зі слів лікарів, жінка не постраждала. Її поклали на обстеження, щоб унеможливити негативні наслідки.

Наразі не відомо, чи знаходилися водії у стані алкогольного сп’яніння. Обидва автомобілі зараз доставлені на арештмайданчик Сторожинецького відділу поліції.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ