У Пенсійному фонді підвели підсумки роботи за минулий рік

1

В управлінні Пенсійного фонду України в Сторожинецькому районі за участю начальника бюджетно-фінансового управління головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Ольги Кухарської підвели підсумки за 2015 рік та визначили пріоритети в роботі на поточний рік.

Начальник управління Пенсійного фонду України в Сторожинецькому районі Олександр Німіжан поінформував, що у Сторожинецькому районі проживають 99,5 тис. осіб або 10,9% від загальної чисельності населення області.

Станом на 1 січня 2016 року на обліку в управлінні Фонду перебувало 20,4 тис. пенсіонерів.

Середній розмір пенсії порівняно з минулорічним періодом зріс на 9,2% і станом на 1 січня 2016 року становить 1345,04 грн. Крім того, очільник Пенсійного відомства району окреслив пріоритет діяльності управління на 2016 рік – щодо виконання планових показників з надходження власних коштів, погашення заборгованості з платежів до бюджету Фонду, ефективного використання коштів, а також підвищення якості обслуговування громадян із застосуванням інноваційних технологій та сучасних засобів зв’язку.

main

Особливу увагу було зосереджено на необхідності виконання заходів із легалізації заробітної плати, організації роботи щодо дотримання конституційних прав найманих працівників, зокрема стосовно пенсійного забезпечення. В цьому напрямку управлінням Фонду щомісячно проводиться аналіз поданої звітності про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та ініціюється відповідна робота з органами влади та соціальними партнерами.

Начальник бюджетно-фінансового управління головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Ольга Кухарська дала оцінку роботи управлінню Фонду в Сторожинецькому районі.

Насамперед, звернула увагу на те, що мають місце недоліки щодо виконання окремих завдань зі сплати  заборгованості по страхових внесках та  інших платежах. Наголошено на необхідність покращення роботи з органами Державної виконавчої служби, а також підвищення якості та ефективності інформаційно-роз’яснювальної роботи, як упередження звернення громадян до державних органів вищого рівня.

Представник Пенсійної служби області звернула увагу на необхідність подальшого підвищення якості та оперативності обслуговування громадян, тісної співпраці з органами влади, соціальними партнерами та ЗМІ. На завершення вона подякувала колегам за плідну працю, побажала успіхів й натхнення у подальшій роботі.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ