На Заріччі розширюють водопровідну мережу

2

На Заріччі в Сторожинці проводяться роботи по облаштуванню додаткової гілки водопровідної мережі по вулицях Глібова, Амурській та Джамбаєва. До мерії звернулися жителі цього мікрорайону міста з проханням дати дозвіл на проведення водогону, оскільки через засушливий період в криницях знижується рівень води.

1

Питання про проведення водопроводу розглядалося на зборах 29 домогосподарств, на сесії міської ради та на засіданні виконавчого комітету. Загальна вартість проекту згідно проектно-кошторисної документації – біля 160 тис. грн. З міського бюджету на ці цілі депутатами виділено співфінансування в розмірі 50 тисяч гривень. Решту суми жителі збирають самі – біля 4 тисяч з кожного двору.

Прокладається мережа за допомогою сучасної металопластикової арматури, яка дуже тривалий період забезпечує постачання води без втрат.

3

Роботи, які виконуються КП “Сторожинецьке ЖКГ”, планують завершити до 20 березня. Наступним етапом розширення водогону має бути прокладка водопровідної мережі на Кошково – в районі вулиць О. Кошового та Л. Чайкіної.

Мерія рекомендувала і рекомендує жителям міста вести громадський контроль за використанням коштів.

Категорія: Новини міста Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ