Сторожинецькі каратисти тріумфували у Берліні

1

Вихованці сторожинецької школи карате “Максимум” “записали” до своєї скарбнички 8 нагород із міжнародних змагань з карате “Berlin Open 2016″, половина з яких “золотого” ґатунку.

Крім того, команда “Максимуму” у Німеччині посіла друге загальнокомандне місце з-поміж 89 європейських клубів та майже тисячі учасників, поступившись лише господарям – німцям. Третє місце закріпили за собою поляки.

5

За словами головного тренера СК “Максимум” Павла Шестакова, географія учасників берлінських змагань була дуже різною – змагались з греками, данцями, італійцями, голландцями, росіянами, поляками – усього виступало 13 країн, у тому числі змагались представники національних збірних та призери європейських та світових чемпіонатів. Проте спортсмени дуже ретельно готувались до такої конкуренції і змогли показати хто такі українці!

3

Усього в активі нашої команди 4 “золота” та 4 “бронзи”.

Із “золотом” на Буковину повернулись: Олексій Гоцуляк (куміте 12-13 р., -44 кг; провів 5 поєдинків, в усіх виграв), Георгій Піцул (куміте 10-11 р., -32 кг; провів 4 поєдинки, в усіх виграв), Владислав Мельничук (10-11 р., +38 кг; 4 поєдинки, в усіх виграв), а також перше місце посіла одна із лідерів нашого краю Альона Савчук (U 21, -50 кг).

4

Бронзовими здобутками в індивідуальних категоріях відзначився Денис Ілько (12-13 р., -50 кг) та Альона Савчук (18 +, -50 кг). Також “бронзою” відзначилась команда серед хлопців віком 12-13 р., за яку виступали Ігор Шаповалов, Денис Ілько та Валентин Букачук. Ще одну бронзову нагороду в команді завоювала недавня чемпіонка “Zvyagel Open”, Вікторія Малованюк (вікова категорія 12-13 р.) разом з партнерами по команді із Чернівців.

2

Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ