“Auto-Club м. Сторожинець”

Автоклуб

Уявіть собі…

Нічне місто завмерло, бликаючи вогнями зовнішньої реклами. На ледь вологій від дощу, рівній як стіл дорозі, стоять два автомобілі. Виблискуючи лакованими бортами під нічним освітленням, хизуються один перед одним переліченим на крилах та дверях списком найвідоміших виробників автомобільних деталей і комплектуючих для тютінгу.

Водії натискають на педаль акселератора, розкручуючи двигуни до максимальних обертів, поки їх не обмежить буст-контроль турбіни. Сотні коней японських чи німецьких порід гарчать через хромовані патрубки вихлопних систем. З-під блискучих титанових розбірних 18-дюймових дисків хитро визирають потужні 12-супортні гальма Брембо. З-під днища автомобілів виблискує і пульсує в такт гучним сабвуферам неонова підсвітка.

Натовп біля спортивних авто розходиться по узбіччях, діставши мобільні телефони і приготувавшись знімати потужний старт. Вони знають, що за кермом кожного з цих авто сидить один з найкращих професіоналів-гонщиків і очікують побачити феєричне шоу.

Дівчата в супер-міні спідницях тримають в піднятих догори руках прапорці, хитро переводячи погляд з одного авто на інше. Момент істини. Взмах прапором – і старт… Свист найкращої гуми Мішелін супроводжує моментальний вистріл спорткарів в ніч…

Уявили? Так ось, це все не про нас.

автоклуб

У нас в місті вже три роки діє авто-клуб водіїв з спільними інтересами – «Auto-Club м. Сторожинець». Хлопці мають хист та люблять дивитися за автомобілями.

З проханням розповісти про життя та діяльність клубу ми звернулися до його голови Михайла Верхоляка:

«Задумували цей клуб троє хлопців – я, Саша Лакуста та Тарас Зеленюк. Метою було об’єднання людей з нашого району, міста, які люблять автомобілі, люблять займатися автомобілями, тюнінгувати. Тих, які живуть цим, для яких це улюблене хоббі.

Автоклуб

Хотілося, щоб збиралося чим більше людей в одному колі, які поділяють погляди один одного, щоб могли себе показати і на інших подивитися.

Після того, як ми вирішили створити клуб, ми зробили всі документи на клуб, атрибутику та прапори. Зараз є всі дозволи, документи, сертифікати, розроблена символіка, нам присвоєний офіційний статус «Автоклуб».

Автоклуб

Зараз у нас є близько 60 чоловік учасників, а також група Вконтакті

Члени клубу завжди стараються дотримуватися правил дорожнього руху. Хочеться, щоб завжди був порядок на дорозі.

Автоклуб

Ми брали участь в зимовому дріфті в селі Лужани, виступали на виставці «классики» в м. Коломия, їхали на збори автоклубів в м. Чернівці. Були поїздки в Тернопіль. Також наш клуб робив автопробіг маршрутом Сторожинець-Берегомет-Вижниця-Чернівці-Сторожинець. В той же день була зустріч з чернівецькими колегами «ВАЗ-клуб м. Чернівці» і «Автоклуб м. Чернівці».

Автоклуб

Наш клуб брав участь в автопробігу, присвяченому річниці завершення війни в Афганістані. З Сторожинецької РДА було звернення з проханням допомогти організувати такий автопробіг для воїнів-афганців.

Автоклуб

Ми проводили внутрішньоклубне змагання «Найнижчий автомобіль клуба м. Сторожинець». В цих змаганнях переміг Юрій Бока (ВАЗ 2104) з результатом 12 см від землі.

Автоклуб

У нас проводяться збори Сторожинецького автоклубу на плацу старої військової частини по вул. О. Кобилянської кожної неділі. Там збираються любителі авто щоб поспілкуватися, зіграти в м’яча, поділитися новими автомобільними враженнями, десь зібратися та виїхати на природу, пікнік. Нажаль, за останній рік, в зв’язку з подіями в державі, з кризою, ми не так часто збиралися, як хотілося би.

Хочу зазначити, що в деяких випадках це було і по моїй вині, так як я як голова клубу не завжди мав час та можливість збирати учасників Сторожинецького клубу. Але, я думаю, що цією весною ми почнемо активо збиратися клубом, робити з’їзди, якісь автопробіги, пікніки тощо.

Також я, як голова клубу, хочу від свого імені та від імені «Auto-Club м. Сторожинець» попросити вибачення за те, що ми може десь заважали гуркотом своїх авто жителям міста. Будемо намагатися «дружити», а не «заважати».

Ми приймаємо всіх любителів авто в клуб після подачі заявки. Член клуба отримує атрібутику клуба – прапорець і наклейка на автомобіль. В клуб може вступити кожна людина, яка має авто і хоче його якось прикрасити, вдосконалити. Ми завжди допоможемо порадами.

Хотілося би мати свій власний клубний гараж, де ми могли б ремонтувати та модернізувати свої авто.

Група клубу Вконтакті: https://vk.com/club_auto_ua

Якщо маєте бажання приєднатися, телефонуйте мені – 066 9444 669»

 

Категорія: Важливо Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ