Змагання з баскетболу в Сторожинецькій ДЮСШ

main

Нещодавно відбувся 27 турнір “Кубок Афганця”, який вже вдруге пройшов серед юнаків у Сторожинецькій ДЮСШ. В змаганнях взяли участь 4 команди – дві з Чернівців, одна з Глибоки та з Сторожинця.

Проходили змагання по олімпійській системі. В першому турі зустрілися команда з Чернівців “Ірбіс” та команда з Глибоки. В першій половині гри глибоцькі баскетболісти намагалися чинити опір більш титулованій команді з Чернівців, але в другій половині гри програли з рахунком 51:27.

1

2

В другій грі турніру зустрілися сторожинецькі “Бізони” і чернівецька команда ЗОШ №16. Гра проходила для сторожинчан легко, вони виграли кожну з четвертей і легко перемогли з рахунком 47:25.

За третє місце зустрілися команди, які програли півфінальні ігри – команда ЗОШ №16 та команда Глибоки. Чернівчани захопили лідерство з перших хвилин і не давали гравцям з Глибоки шансу догнати себе. Лише в останній четверті Глибока зуміла зробити ривок, який допоміг їй зайняти ІІІ місце на турнірі з рахунком 15:19.

3

4

У фіналі грали “Бізони” та “Ірбіс”. Початок гри для сторожинецьких гравців був невтішним – рахунок складав 0:8. Після тайм-ауту сторожинчани зібралися і до великої перерви рахунок був вже 16:19. У третій четверті наші спортсмени відірвалися у рахунку, що і стало переломним моментом у грі. Після цього гравці “Ірбісу” не змогли оговтатися. Гра закінчилася з рахунком 35:29 на користь сторожинецьких “Бізонів”.

5

Також на турнірі був проведений конкурс на кращого снайпера турніру по трьохочкових кидках. В ньому брали участь по два представника з кожної команди. У фіналі зустрілися 2 сторожинчанина – Берчук Ян та Іліка Олександр, останній і здобув перемогу. Тренери кожної команди визначили найкращого гравця. Ним став член команди “Бізонів” Гуцуляк Максим.

Кожній команді було вручено статуетку “Кращий гравець команди”. Командам, які зайняли призові місця, були вручені кубки та грамоти. Нагородження проводив ветеран Афганської війни Василь Унгурян.

7

6

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ