Виховна година “Поезії одвічна висота”

Поезії одвічна висота

Кажуть, що поезія – це голос істини, голос правди. Той, хто чує його, здатний піднятися на вершини духу, згуртувати націю, об’єднати людство. Поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї як найширшу громадську увагу.

Вчора, 22 березня, бібліотекарі села Банилів-Підгірний на хуторі Рівня провели з учнями 2-4 класів годину поезії “Поезії одвічна висота”. Ведучою заходу була бібліотекар Нагорська Оксана Володимирівна, яка запропонувала дітям звернутись до неї, – для когось рідної і близької, а для когось незрозумілої і чужої, – її величності Поезії.

Учні залюбки декламували вірші П. Тичини, В. Сосюри, Т. Шевченка, О. Олеся, Л. Костенко. Читаючи вірші мова дитини стає гарною, чарівною, барвистою, адже українська мова – одна з найкращих мов світу.

Під час заходу присутні познайомилися з виставкою “Чарівний світ поезії”, на якій були представлені твори поетів класиків. Година поезії пройшла з метою виховання в учнів любові до рідної мови, скарбів поетичного слова і цей захід не залишив байдужим жодного юнацького серця.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ