Мерія купила спортінвентар для молодих спортсменів

3

Мерією була затверджена Програма розвитку спорту в Сторожинці, розробкою та підтримкою якої займалася ініціативна група депутатів з залученням небайдужих громадян. На останній сесії на розвиток спорту за цією програмою було виділено 30 тисяч гривень на 2016 рік.

Нещодавно за ці кошти для клубу панкратіону “Чемпіон”, заняття якого проходять в Сторожинецькому ліцеї та баскетбольного клубу “The Last”, учасники якого тренуються в спортивному залі Сторожинецької ДЮСШ, був закуплений спортивний інвентар. Загальна вартість – біля 17 тисяч гривень.

Сьогодні молодим спортсменам, які тренуються на заняттях по рукопашному бою, привезли маківару, боксерські лапи та боксерські рукавиці, а декілька днів тому завезли новий татамі.

1

2

“Для тренувань з баскетболу закупили 11 баскетбольних м’ячів, чотири з яких підвищеної якості, та насос для них, – розповідає тренер з баскетболу ДЮСШ Андрій Гречка. – Також мерія купила 15 скакалок, 5 метрів жгута для тренування з підвищення стартової швидкості, 40 фішок, та сітки для кілець.

4

Ми долучалися до складання Програми розвитку спорту та раді, що мерія її підтримала. Хочемо подякувати депутатам міської ради, які дбають про розвиток спорту в Сторожинці, адже молодь в місті має бажання займатися спортом і допомога влади в цьому плані дуже важлива, оскільки тренування у нас безкоштовні.”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ