ДТП на перехресті Хмельницького та Вашківської

1

Сьогодні, 10 квітня 2016 року, близько 21:00 біля перехрестя вулиць Б. Хмельницького та Вашківської в Сторожинці сталося ДТП за участю автомобіля Фольксваген Кадді та ВАЗ “Нива”.

2

Автомобілі рухалися назустріч один одному. Як розповів водій позашляховика, він рухався в напрямку центру міста. Раптово зустрічний автомобіль почав різко виходити на зустрічну смугу. Водій “Ниви”, виїжджаючи вправо на узбіччя, намагався уникнути зіткнення, але це йому не вдалося.

В результаті Фольксваген вдарив “Ниву” в заднє ліве колесо, її відкинуло прямо в ворота приватного господарства, де автівка і зупинилась.

3

Мінівен продовжив свій шлях до зіткнення з огорожею присадибної ділянки, протаранив її та зупинився на самому городі на протилежній стороні дороги прямо напроти повороту на вул. Вашківську.

4

В “Ниві” знаходилися чоловік та жінка, а також двоє дітей, зокрема 2-місячне немовля. На щастя, ніхто не постраждав – швидку допомогу на місце події не викликали. В Фольсквагені знаходилися хлопець та дівчина. Як розповіли свідки, від них було відчутно запах алкоголю.

Зараз на місці події працює поліція. Чи знаходилися водії транспортних засобів в стані алкогольного сп’яніння – з’ясує експертиза.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ