Засідання виконкому міської ради 15.04.16

main

Вчора, 14 квітня 2016 року, відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради. На порядку денному було 20 питань, основними з яких були питання про стабільність електропостачання в місті та про добровільне об’єднання громад.

3

За засідання були запрошені представники Сторожинецького РЕМ, які послідовно пояснили свою позицію та пояснили нюанси взаємовідносин РЕМу та Сторожинецької міської ради. Дискусія тривала близько години, але всеодно члени виконкому визнали роботу енергетиків незадовільною.

Також на засіданні розглядали питання добровільного об’єднання громад. Мер міста, Микола Миколайович Карлійчук, продемонстрував карту земельних ресурсів базового рівня Сторожинецького району та аргументував щодо об’єднання Сторожинця ще з трьома селами.

4

Це Панка, Нові Бросківці, Кам’яна, які дали згоду на приєднання до міста. Загальне населення такого проекту громади склало б більше 23 тисячі осіб.

2

Але члени виконкому не дійшли згоди щодо цього питання і рекомендаційне рішення для сесії міської ради, яка відбудеться сьогодні, 15 квітня, не було прийнято.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ