“Хліб – наша святиня”

Хліб - наша святиня

22.04.15 р. в Сторожинецькій школі-інтернат пройшло відкрите заняття гуртківців Сторожинецького ЦЕНТУМ на тему “Хліб – наша святиня“. Заняття проводила керівник гуртка “Природа навколо нас” Балінова Л.М.

На занятті були присутні – директор школи-інтернат Качановський С.Г., директор Сторожинецького ЦЕНТУМ Демчук С.М., методисти ЦЕНТУМ, керівники гуртків та викладачі. Діти гарно приготувалися та вдягнули національні костюми.

Хліб - наша святиня

Заняттю передувала велика підготовка – діти сходили на екскурсію до пекарні, ліпили панно “Хліб – наша святиня” із соленого тіста, що було кропіткою та цікавою роботою, а також вчилися бережливому ставленню до хліба.

Дітям пояснювали наскільки цінний хліб в житті людини, були наведені легенди та казки про хліб. Також розповіли про страшний Голодомор 1932-1933 рр.

Хліб - наша святиня

“Я хотіла показати дітям, що хліб – це не просто батон або булка на прилавку магазина. – розповідає керівник гуртка Балінова Л.М. – Що треба знати, як робиться хліб, що в його ціну вкладені зусилля дуже багатьох людей зовсім різних професій.

Хліб - наша святиня

Хочу подякувати класоводу Валентині Олександрівні Бідіній та вихователю Тетяні Григорівні Образник за допомогу. Також хочу подякувати підприємцю Зваричук Ларисі Василівні за надану дітям можливість провести екскурсію на пекарню.

Хліб - наша святиня

З дітьми, які відвідують гурток, ми завжди робимо якісь цікаві роботи. Наприклад, ми робили на Великдень писанки для бійців АТО. Коли раніше відправляли вантажі на Схід, ми зробили для наших воїнів ангелочки-обереги. Дітям цікаво ліпити з природних матеріалів різні вироби, прикраси, займатися творчістю.”

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ