По Кобилянській будують новий багатоквартирний будинок

2

У багатьох містян виникає питання “А що це будуть по Кобилянській?”. Ми дізналися, що на місці закинутого майданчика навпроти стадіону “Дружба” має бути новий багатоповерховий будинок. За останні роки це буде друга житлова багатоквартирна новобудова в місті.

Щоб дізнатися деталі, завітали до офісу забудовника, який знаходиться напроти будівлі Сторожинецького відділу поліції, та поспілкувалися з менеджером по розвитку проекту Анастасією Нагірняк:

“Можу сказати, що в Сторожинці ще не будували житло такого рівня взагалі, хоча в місті є багато цікавих місць, придатних до будівництва, – розповідає Анастасія. – Багато місць просто в занедбаному стані. Молодим сім’ям не вистачає доступного житла. Будівництво зазвичай йде по великий містах, в районах з цим проблема.

1

Наша компанія обрала Сторожинець для забудови, оскільки багато наших співробітників або рядом, або живуть тут. Знайшли гарне місце та запустила цей проект під гаслом “Місто мрій – кожна людина мріє про своє житло”.

Сам проект – це  4-поверховий будинок з мансардою та цоколем. Згідно п. 9 містобудівних умов від 9 березня 2016 року 09.03.16 року, земельна ділянка по вулиці О. Кобилянської має функціональне призначення для будівництва та обслуговування багатоповерхового будинку.

mbu

Реалізацією проекту займається обслуговуючий кооператив “Сучасне житло”. Голова кооперативу – Гончарюк Віктор Валерійович.

Можу сказати, що підрядник – це компанія, яка має ліцензію та займається будівництвом як в Чернівцях, так і по України біля 10 років. Запланована багатоповерхівка III категорії, а забудовник може виконувати будівництво до V категорії. Є ще 2 проекти, які будуються зараз – це ЖК “Щаслива оселя” по вул. Героїв Майдану та ЖК “Місто мрій” по вул. Чкалова в Чернівцях.

Зараз по вул. О. Кобилянської закінчують вести нову водопровідну та каналізаційну мережу, це буде великим плюсом для жителів комплексу.

У нас є експертний звіт в частині міцності та надійності об’єкту будівництва, виданий ДП “Укрдержбудекспертиза”, а також декларація про початок будівельних робіт № ЧВ 083161191678, зареєстрована 28 квітня 2016 року Управлінням Держархбудінспекції у Чернівецькій області.

zvit

Загальна площа будинку – 4441,7 м², площа квартир – 3289 м². Якщо взяти характеристики самої будівлі – фасад буде утеплений з сучасним дизайном, зроблений з використанням новітніх технологій. Наприклад, перегородки будуть виконані з матеріалу, шумопоглинаючі властивості якого майже втричі перевищують мінімальні норми.

Для вікон буде використовуватись 5-камерний профіль та 2-камерні склопакети, в кожній квартирі – броньовані двері, автономне опалення з двоконтурним котлом та всі лічильники – електроенергії, газу, води.

3

Біля будівлі маємо облаштувати дитячий майданчик, зелену зону, освітлення тощо, тобто все для комфортного проживання.

Зважаючи на складний час, компанія йде назустріч молодим сім’ям та учасникам АТО не словом, а ділом. Це виражається через можливість розстрочки від забудовника. При чому ціни на квартири більш ніж доступні, оплата відбувається тільки через безготівковий розрахунок згідно договору з фіксацією ціни в гривнях. Це важлива відмінність від інших компаній.

У нас розроблений графік будівництва та розміщений прямо в офісі на виду у всіх.

Плюс ми періодично робимо звіт про хід виконання робіт через різні джерела інформації, щоб кожен клієнт міг бачити, слідкувати і контролювати якість будівництва. Є така інноваційна практика – в певні дні, разом з нашим консультантом, з дотриманням правил безпеки бажаючі можуть відвідати будівництво та подивитися за ходом виконання робіт. Це є ще одним підтвердженням нашої лояльності.”

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ