На Глибочку зіткнулися Ауді та ВАЗ

3

Сьогодні, 3 травня 2016 року, близько 14:00 на ділянці дороги Чернівці-Сторожинець в районі села Глибочок сталося ДТП за участі автомобіля Ауді 6 моделі з іноземною реєстрацією та ВАЗ 21099.

1

Як розповіли свідки, автівки рухалися попутно в напрямку обласного центру. ВАЗ їхав перший, за ним рухався Фольксваген Пассат, за яким рухалася Ауді.

Скоріш за все, водій ВАЗ хотів повернути ліворуч на прилеглу дорогу, та увімкнув покажчик лівого повороту, водій Ауді вирішив здійснити маневр обгону Фольксвагена. В свою чергу Пассат прийняв правіше, щоб полегшити такий маневр.

2

В результаті, коли водій Ауді додав швидкості, а ВАЗ почав зупинятися для повороту, автомобілі зіткнулися. Від удару ВАЗ отримав значні ушкодження задньої частини авто та вилетів за межі проїжджої частини. Ауді зупинилася з правої сторони дороги, її пошкодження були значно меншими.

За попередніми даними в ВАЗ знаходилися чоловік та жінка. Їхній стан невідомий. В Ауді ніхто не постраждав. Також не відомо, чи знаходилися водії в стані алкогольного сп’яніння.

На місці події працює поліція, проводяться слідчі дії.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ