Весняні здобутки наших каратистів

2

По справжньому медальним для сторожинецьких каратистів видався квітень. Із трьох змагань, в яких брали участь вихованці СК “Максимум”, наші каратисти завоювали 25 медалей різного ґатунку.

Похід за перемогами розпочався 3 квітня із міжнародних змагань Katana Cup, що проходив в Іллічівську (Одеська область).

На цьому престижному турнірі СК “Максимум” представляв учень 8 класу районної гімназії Олексій Гоцуляк. У напруженій конкуренції з-поміж кращих українських спортсменів Олексій завоював бронзову нагороду в індивідуальній категорії 12-13 років вагою до 46 кг. Олексій провів 4 поєдинки – в трьох переміг “в суху”, а в одному поєдинку програв лише за рішенням суддів у місцевого спортсмена, при цьому наш спортсмен не “пропустив” жодного балу за всі проведені бої.

Вже 10 квітня “Максимум” майже повним складом зійшов на п’єдестал у Відкритому чемпіонаті Чернівецької області. В активі підопічних Павла Шестакова 5 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород.

Чемпіонами області стали учні районного ліцею Георгій Піцул та Вікторія Малованюк, студент ЧНУ ім. Ю. Федьковича Олег Горобець, а також команда “Максимум” з куміте 10-11 років, за яку виступав учень Верхньопетрівецької ЗОШ №1 Владислав Мельничук та учень районного ліцею Георгій Піцул.

Із срібними медалями обласних змагань повернулись – Альона Савчук, Вікторія Малованюк, Михайло Кобель, Владислав Мельничук, Адріан Лунгуляк та команда з кумі те 12-13 років, за яку виступали Олексій Гоцуляк та Валентин Букачук, а також команда з куміте 14-15 років, за яку виступали Рудік Кліх та Адріан Лунгуляк.

1

Бронзові нагороди завоювали Денис Гімінчук, Валентин Букачук, Адріан Лунгуляк, Рудік Кліх та Мар’яна Урсулян.

Продовжили наші спортсмени виборювати нагороди вже на міжнародних змаганнях Chernivtsi Open 2016″, яких гостинно приймав 23 квітня фізкультурно-оздоровчий комплекс «”Олімпія”. В активі сторожинецьких каратистів 2 золотих, 2 срібних і 3 бронзових нагороди.

3

Участь у “Chernivtsi Open”, які є найпрестижнішими в західному регіоні, прийняло 460 спортсменів з більшості куточків України – Києва, Одеси, Іллічівська, Житомира, Новограда-Волинського, Вінниці, Луцька, Львова, Мукачева, Чернівців та ін. міст, а також команди з Молдови та Румунії.

5

Серед дорослих бронзовою нагородою в індивідуальній категорії відзначився Олег Горобець та одразу дві “бронзи” до свого активу додала студентка медичного університету Альона Савчук, яка тільки нещодавно перейшла з юнацької у дорослу категорію.

4

Не залишили жодних шансів своїм конкурентам Олексій Гоцуляк в категорії 12-13 років, до 46 кг та Вікторія Малованюк – категорія 12-13 років, до 38 кг. Олексій та Вікторія впевнено пройшли до фінальних поєдинків і в боях за золоті медалі “розгромили” суперників зі столичного клубу “Сьогун”.

6

Сріблом відзначився Рудік Кліх (категорія 14-15 р., до 63 кг), де на шляху до фіналу дуже впевнено переміг діючого Чемпіона України та члена збірної України, спортсмена з Іллічівська Олександра Жумигу. Також срібло завоювала Мар’яна Урсулян в індивідуальній категорії 16-17 р. до 59 кг.

З-поміж надвисокої конкуренції, лише трохи не вистачило до призового місця Георгію Піцулу та Валентину Букачуку. У підсумку вони посіли четверті місця у своїх категоріях.

 Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ