Сесія ради Великокучурівської об’єднаної громади

4

10 травня 2016 року відбулася VII сесія VII скликання ради Великокучурівської об’єднаної громади. На порядку денному було 40 питань, зокрема земельні питання, про вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, про створення Літературно-меморіального музею Буковинської поетеси Ганни Дущак, багато освітянських питань, про списання будівлі тиру та незавершеного будівництва водогону. Також на засіданні розглянули депутатські звернення та звернення жителів села, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

На початку сесії депутатів ознайомили з підсумками виборів старост сіл Тисовець, Снячів та Глибочок. Старостою Тисовця став Василь Коваль, а Снячева та Глибочка – Світлана Ващук.

1

Перед початком розгляду порядку денного в залі виник конфлікт між депутатами та секретаріатом через організаційні питання.

2

Депутати обурювалися непідготовленістю проектів рішень. На порядок денний винесли питання щодо введення додаткової посади для людини, яка буде займатися організаційними питаннями та підготовкою рішень.

Хоча під кінець засідання в залі залишилося тільки 17 депутатів, загалом сесія пройшла досить емоційно та, вже традиційно, надзвичайно насичено.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ