Маленькі гімназисти розповіли про місто на англійській

1

2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. Міністерство освіти та науки України разом з видавництвом MM Publication проводило конкурс для учнів та вчителів під назвою “My motherland: the place where I live/thе plаce I love the most”, у якому взяли участь учні 4-А класу Сторожинецької районної гімназії з проектом “Про місто Сторожинець”.

У колективній роботі школярі розповіли про історію та визначні місця міста, а також про свій храм науки – гімназію, яка надихає їх на перемоги.

2

3

“Брали участь під керівництвом директора Алієвої Світлани Петрівни, яка сприяє розвитку навчальних здібностей та духовному збагаченню учнів, – розповідає вчитель англійської мови Попеску-Марчук Уляна Миколаївна. – Ми розповіли в нашому проекті про найцікавіші місця нашого міста, розвивали патріотичне виховання.

Діти були захоплені дослідницькою та краєзнавчою роботою, адже це збагачувало їх лексичні та граматичні основи англійської мови, яка є пріоритетною в нашій гімназії.

4

5

Результатом конкурсу були здивовані та дуже раді, адже з-поміж біля 500 навчальних закладів з усієї України та близько 5000 конкурсних робіт ми посіли почесне ІІІ місце. Це справжнє досягнення для нашого міста – висока відзнака на всеукраїнському конкурсі!”

6

За участь та призове місце учні отримали подарунки – навчальну літературу з дисками та цікавими вправами, а їхнього наставника відзначили грамотою.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ